Dit zeggen leerlingen over mij

Maartje
Maartje
“De rijlessen waren leuk en leerzaam! Johan geeft goede, duidelijke instructies. In 7 maanden ( als gevolg van mijn schema), mijn rijbewijs gehaald!! ?”
Charlotte
Charlotte
” Dankzij Johan hebben mijn zussen en ik ons rijbewijs in één keer gehaald, dankjewel! “
Claudia
Claudia
“Johan is een geweldige, serieuze maar toffe rij-instructeur die zeker wel van een geintje houd.Maar Johan is ook iemand die de tijd neemt voor je om je dingen te leren! Het was een geweldige tijd om te autorijden bij Johan! “
Bas
Bas
“Goede en duidelijke rijlessen, iemand waar je gezellig mee kan kletsen in de auto en geeft kritiek waar je wat aan hebt. Top rijschool”.
Maryse
Maryse
“Ik ben een van de geslaagde leerlingen en kan jullie rijschool deze absoluut zeker aanraden!
Uitstekende kwaliteit van lessen, voor de goedkoopste prijs die ik heb kunnen vinden. Top!”
Jochem en Jochem
Jochem en Jochem
“Door goed te kijken en veilig te rijden zijn wij aangekomen in Luxemburg”
“Dankzij Johan hebben we daar prachtige dagen gehad”.
Ingeborg
Ingeborg
Loes
Loes
“Door Johan ben ik stap voor stap zelfverzekerder en veiliger gaan rijden. Door zijn duidelijke tips en lessen heb ik in één keer mijn examen kunnen halen. De lessen waren leuk maar vooral heel erg leerzaam”.
Maaike
Maaike
“Dankzij Johan zit ik vol zelfvertrouwen in de auto! Hij is erg geduldig, duidelijk, direct wanneer het moet en heel gezellig wanneer het kan. Hij is een goede instructeur die inziet waar er nog wat te doen is en die je goed kan begeleiden naar het rijexamen. Mijn complimenten en bedankt!!”
Harm
Harm
“Ik heb hele fijne lessen gehad met Johan, hij is een gezellige, geduldige en vooral een goede rijinstructeur”.
Maud
Maud
“Johan is altijd in voor een grapje. Ik was niet de meest makkelijke leerling. Ik wist wel hoe het moest maar deed het niet. Johan werd gek van mij. Ondanks dit is hij er altijd voor gegaan en daardoor ben ik in één keer geslaagd! Johan SUPER BEDANKT!”
Laura
Laura
Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Johan. Hij is altijd in voor een grapje maar is serieus wanneer dit nodig is. Hij weet precies hoe hij jou het beste kan helpen en welke aanpak bij jou past. Dit maakt de rijlessen prettig en keek ik uit naar elke les. Samen hebben wij mijn doel behaald, en ik ben Johan eeuwig dankbaar voor de mooie en gezellige tijd die ik met hem heb gehad tijdens de lessen!?
Dewi
Dewi
Johan is erg gezellig maar tegelijk heel rustig. Hij bereidt je zo vlot mogelijk maar op eigen tempo voor op het examen terwijl hij de prijs zo laag mogelijk houdt. Zeker een aanrader!
Jasmin
Jasmin
Johan is in voor een grap en een praatje, maar neemt zijn beroep en jouw rijopleiding serieus. Hij denkt mee in het belang van de leerling, zo maakt hij tijd voor je vrij indien nodig. Johan is gedreven en gemotiveerd om jou op de juiste manier te laten rijden
Merel
Merel
“De rustige en gestructureerde manier waarop Johan lesgeeft helpt heel erg om goed te leren rijden, en de gezelligheid tijdens de lessen zorgt dat de sfeer ontspannen blijft. Geweldige lessen gehad!”