De rijlessen

Een standaard rijles duurt altijd een volledig uur. Belangrijk om in je achterhoofd te houden, want veel andere rijscholen rekenen met lessen van 45 minuten maar geven 90 minuten les!.

Ik raad je aan om, tot het behalen van je theorie, 1 uur rijles per week te nemen. Dit geeft je de mogelijkheid om uren te sparen en na je theorie kun je dan voor lessen van 1,5 uur kiezen.. En dat schiet natuurlijk lekker op!

Voor de liefhebber hieronder de beschrijving van de lesauto:

  • Ford Fïesta1.5 TDCI, Moondust Silver, 5 drs
  • Cruise Control
  • Aantal cilinders 4  
  • Keyless Entry, dus zonder sleutel  
  • Parkeersensoren
  • Active City Stop: de auto remt voor jou als je te snel zou optrekken!  
Rijlessen is het aanleren van nieuwe vaardigheden, herhalen en ervaring op doen. Vooral wanneer je net begint met rijlessen raad ik je daarom aan 1 x per week een rijles te nemen. Door deze regelmaat krijg je het sneller onder de knie en heb je sneller je rijbewijs op zak! Mocht je sneller en meer willen lessen dan kunnen we samen afspreken hoe vaak je rijles hebt, afhankelijk van bijvoorbeeld je theorie, school- en/of werkrooster.
Je kunt met mij afspreken om jouw rijlessen vanaf huis te laten beginnen en eindigen, maar het kan ook gepland worden vanaf een centrale plaats, bijvoorbeeld een NS Station of je school.

Tijdens  je autorijlessen rijden we in de zeer wijde omgeving van Enschede. Dus kan het zijn dat je tijdens je rijles onder andere Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal of Borne te zien krijgt.

Ik geef rijles met behulp van de RIS methode (CBR). Dat betekent veel autorijden en veel ervaring opdoen. We maken gebruik van een praktijkboek en een leskaart om ons te ondersteunen in jouw opleidingstraject. Door gebruik te maken van de RIS methode kunnen we je rijles op een rustige manier inrichten. Ook word je niet overladen met allerlei opdrachten, maar sluit je autorijles aan bij het niveau wat je op dat moment hebt.

Een praktijkboek en leskaart ondersteunen ons in je opleidingstraject.

Wil je meer lezen over de RIS methode? Klik dan hier. 

Foto Ford 1
Gratis* proefles? (bij *pakket) Neem contact op!